Napredno iskanje črpalk

 

AVTOCESTA LJUBLJANA - JESENICE


1.) Avtocesto A2 / E61 (Ljubljana - Jesenice) zapustite na izvozu Vodice/Cerklje na Gorenjskem/Kamnik/Komenda.

2.) Peljite skozi Vodice v smeri Žeje pri Komendi/Moste/Komenda.

3.) Na desni strani boste zagledali Poslovno cono Komenda. Zavijte desno v poslovno cono in prvo krožišče zapustite na drugem izvozu. Naslednji dve krožišči pojdite naravnost (drugi izvoz), na zadnjem oz. četrtem krožišču pa levo. Na svoji desni strani boste videli tovarno IMP Pumps d.o.o.. Na krožišču pojdite desno in nato zapeljite desno na dvorišče tovarne.


AERODROM LJUBLJANA


1.) Pri izvozu iz aerodroma zavijte desno.

2.) Pot nadaljujete po glavni cesti skozi Spodnji Brnik. V naselju Moste zavijte desno proti Poslovni coni Komenda.

3.) Na levi strani boste zagledali Poslovno cono Komenda. Zavijte levo v poslovno cono in prvo krožišče zapustite na drugem izvozu. Naslednji dve krožišči pojdite naravnost (drugi izvoz), na zadnjem oz. četrtem krožišču pa levo. Na svoji desni strani boste videli tovarno IMP Pumps d.o.o.. Na krožišču pojdite desno in nato zapeljite desno na dvorišče tovarne.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.